Майка, чийто единствен син беше убит с един удар, говори

...
Майка, чийто единствен син беше убит с един удар, говори
Коментари Харесай

„Синът ми умря от един удар – но аз оправям леглото му всеки ден с надеждата, че ще се прибере у дома“

Майка, чийто единствен наследник беше погубен с един удар, приказва за разрушеното си сърце, разкривайки, че тя към момента се трансформира леглото си в обезверената вяра, че ще се върне вкъщи още веднъж.

Джейк Рейнтън беше единствено на 23, когато беше смъртоносно ударен с пестник при изцяло непровокирана офанзива от чужд, Райън Пациент. 25-годишният пациент от Родърхам беше наказан за непредумишлено ликвидиране и наказан на 10 години затвор предишния месец. Лудият по конете Джейк беше отвеян на погребението си с кон и карета и положен с цветя във формата на обичаното му пони.

52-годишната майка на две деца Доун Макгърти споделя: „ Джейк беше прелестно момче, благ и грижлив и по никакъв метод нападателен. Той стоеше на улицата, без даже да огледа нападателя си, когато беше ударен с един пестник.

„ Имам негова фотография, направена в деня на офанзивата, където той грееше и той беше толкоз благополучен. Сърцето ми се къса да го виждам в този момент. Откакто умря, подкрепям спалнята му безусловно същата. Има кутия за пица за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР