Майка, чийто 13-годишен син се удави в кариера, избухна болни“,

...
Майка, чийто 13-годишен син се удави в кариера, избухна болни“,
Коментари Харесай

Майка, чийто син, на 13 години, се удави в кариера, изстреля „болни“ за шега „Аз съм жив“ в TikTok

Майка, чийто 13-годишен наследник се удави в кариера, избухна „ заболели “, които се преструваха, че бъде мъртвото момче в TikTok и сподели на приятелите си „ Жив съм “.

Бясната Ребека Рамзи, на 43, сподели, че към момента е в „ цялостен потрес “, откакто злокобните шегаджии се подиграха на сина й в обществените медии Трагичната гибел на Дилън Рамзи. Дилън умря на 3 юли 2011 година в Hill Top Quarry в Whittle-le-Woods покрай Chorley, Lancashire, когато изпадна в усложнение 20 минути откакто влезе във водата.

Коронер по-късно удостовери, че гибелта му се дължи до потрес от студена вода. Беки прекара идващите 12 години в повишение на осведомеността за заплахите от плуването в открити води и завоюва голям брой награди за акцията си.

Но в петък тя беше отвратена да получи позвъняване от един от старите другари на Дилън, че някой в ​​поток „ онлайн “ в TikTok се преструва, че е той. Тя сподели: „ Телефонът ми прозвуча и беше един от приятелите на Дилън. Чудех се за какво толкоз явно отговори. Младат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР