Маями Хийт се наложи над Атланта Хоукс със 117:109 като

...
Маями Хийт се наложи над Атланта Хоукс със 117:109 като
Коментари Харесай

Маями повали Атланта за четвърта поредна победа в НБА

Маями Хийт се наложи над Атланта Хоукс със 117:109 като посетител в следващ мач от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация (НБА). За " горещите " това бе четвърти пореден триумф в Лигата.


В отсъствието на Джими Бътлър, който не бе на линия заради " персонални аргументи ", Бам Адебайо пое диригентската палка и беше над всички със страховит дабъл-дабъл - 26 точки и 17 битки, като прибави 4 асистенции, 2 обири и 2 чадъра към статистиката си. С 20 пункта завърши Хайме Джакес-младши, 17 и 16 надлежно прибавиха Кайл Лаури и Джош Ричардсън. По 11 точки вкараха Хейууд Хайсмит и Дънкан Робинсън.

За домакините от Джорджия Трей Йънг се регистрира с дабъл-дабъл - 27 точки и 11 асистенции. 23 пункта добави Дежонте Мъри, а с 15 от пейката приключи Богдан Богданович. Де " Андре Хънтър завърши с 10 точки, само че това не бе задоволително за Атланта.

Маями, който стартира сезона с четири загуби в първите си пет мача, е към този момент четвърти на Изток с баланс 5-4, пред Атланта, който е със същите индикатори. В идващите си мачове " ястребите " са посетители на Детройт Пистънс във вторник вечер, до момента в който за Хийт следва нова аудиенция, този път на Сан Антонио Спърс.

Останалите резултати:

Орландо Меджик - Милуоки Бъкс 112:97

Бостън Селтикс - Торонто Раптърс 117:94

Голдън Стейт Уориърс - Кливланд Кавалиърс 110:118. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР