Мая успява да наложи пред своя съпруг идеята да изпратят

...
Мая успява да наложи пред своя съпруг идеята да изпратят
Коментари Харесай

Мая и Велин поемат огромен риск в Братя

Мая съумява да наложи пред своя брачен партньор концепцията да изпратят същинските лабораторни резултати от проучванията на токсичния италиански отпадък непосредствено на Лора, само че анонимно. Велин се съгласява да осъществят замисъла, само че не знае, че Мая няма желание да спре до тук. Тя стига още по-далече, като взима самоуверено решение да си уговорят среща с Лора, с цел да й опишат всичко. Велин е твърдо срещу да разкриват, пред който и да било, че те са тайните информатори, само че жена му не желае и да чуе – подготвена е да стигне до край. Ще се оправдае ли терзанието на Донков, че има голям риск двамата да попаднат в капан, изправяйки се против Лора, която даже може и да не е сама на срещата? Или дръзките дейности на Мая са в вярната посока? И по какъв метод Ива би могла да стопира проектите им?

Светла непрекъснато и настойчиво работи за възобновяване на Сандо, като даже има и дребен прогрес. Той към този момент слуша, схваща и дава знаци за „ да “ и „ не “, по спонтанната система за връзка, която двамата дружно си построяват. Решена, освен да го раздвижва, само че и да го предизвика да възвърне уменията си да приказва и написа с нейна помощ, Светла е във екстаз от нов сигнал, който получава от болния. Как ще успее да я изненада той и на каква непредвидена обстановка ще се натъкнат двамата при своята разходка в близкия парк?
-->
Лора към момента мисли за видяното от нея предната вечер. Заварила Елена и Денис в съкровен миг пред жилището на полицайката, тя изпитва смесени усеща. Наясно е със себе си, че напълно е загърбила предишното и е оставила там любовта към някогашния, само че и не се самозалъгва, че е спряла да го обича. Ще желае ли пояснение от двамата влюбени и допустимо ли е да продължи партньорството им с Елена към следствието на случая с Топлоелектрическа централа Побит камък? Или съдействието им ще бъде неотложно прекъснато?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР