Мая Манолова се е утепала за кмет на София. Харесвам

...
Мая Манолова се е утепала за кмет на София. Харесвам
Коментари Харесай

Цитат на деня: Манолова се е утепала за кмет на София

" Мая Манолова се е утепала за кмет на София. Харесвам я. Тя е правист и знае проблемите на хората. Дано да бъде нашият претендент ".

Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Стефан Данаилов пред Би Ти Ви през днешния ден, откакто другият заместител на Корнелия Нинова - Кирил Добрев, сподели, че Манолова е най-подходящият претендент.

В последния миг ще бъде определен претендентът на Българска социалистическа партия за кмет на София, защото градската конференция е планувана за 14 септември. От партията към този момент дават знаци, че биха подкрепили омбудсмана Мая Манолова, в случай че тя разгласи кандидатура – районни структури издигат номинацията й, зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев я дефинира като най-подходящия претендент, а въпреки и импровизирано – от " Позитано " 20 споделят, че няма да се месят на структурите при номинациите (още за съдружната политика на Българска социалистическа партия за локалния избор четете тук). Досега се смяташе, че водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова не е склонна да поддържа кандидатурата на Манолова. Последната пък твърди, че още не е решила дали ще влезе в конкуренцията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР