Мая Манолова съобщи в извънреден брифинг, че ще подкрепи правителство

...
Мая Манолова съобщи в извънреден брифинг, че ще подкрепи правителство
Коментари Харесай

Манолова каза кое правителство подкрепя

Мая Манолова заяви в ексклузивен брифинг, че ще поддържа държавно управление на смяната, т.е. държавно управление на Има Такъв Народ или Демократична България, хипотези за държавно управление на Българска социалистическа партия не разяснява: 

" Обръщам се към управлението на Народното събрание, с изключение на да се занимава с връщане на папки с мандати, да се заемат с проблемите на българските жители.

За това сме изпратени там. За страдание не виждам значимите за жителите тематики.

Законът за персоналната помощ на майките на деца с увреждания и подкрепта на пенсионерите не могат да зависят от желанието на премиера, а би трябвало в закон да написа, че те ще ги получават до края на тази година като бъдат преизчислени всички пенсии.

Настояваме също по този начин КЕВР да бъде изслушан от Народно събрание, тъй като енергийните сдружения са поискали нарастване на парното до 138 %, нарастване на тока до 3%. Предстои искане за увеличение на водата в техните бизне проекти. Настояваме тези тематики да влязат в работата на Народно събрание

Бихме подкрепили кабинет на смяната, образуван от извънпарламентарната съпротива. Вотът на българския народ е, че хората не желаят партии на статуквото. Дали бихме взели трети мандат, решението е на президента на кого да го връчи. 

От 1 юли ще се вземе решение за цената на парното и тока. Настоявам Народното събрание да се заеме с проблемите на хората. 

Ясно сме споделили Има Такъв Народ или Демократична България е държавно управление на смяната, което бихме подкрепили. "  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР