Мая Манолова потвърди пред журналисти по-рано днес, че се водят

...
Мая Манолова потвърди пред журналисти по-рано днес, че се водят
Коментари Харесай

Мая Манолова води преговори с Кирил Петков и Асен Василев

Мая Манолова удостовери пред публицисти по-рано през днешния ден, че се водят договаряния от " Изправи се БГ! " с " Продължаваме промяната ".
" Работили сме доста и с Кирил Петков, и с Асен Василев. В късия живот на 46-а парламент и двамата подкрепяха Комисията за проверката. " Изправи се БГ! " призовахме за обединяване сред обединенията на смяната. Като нашата протегната ръка е към " Демократична България " и към групировката на Асен и на Кирил. Да е ясно за жителите: Гласувайки за всеки един от трите субекта, те гласоподават за последваща управническа коалиция, която ще стъпи върху платформата на смяната ", изясни Манолова.
Тя засегна и наболели въпроси от стопанската система. Настоя държавното управление да вкара обезщетения за високата цена на тока. " Ако КЕВР вдигне цената на тока и за жителите, това нарастване да бъде поето от страната. Компенсациите за скока на тока би трябвало да бъдат поети от Министерски съвет и да се вземе решение. Около 30-40% от сметките на бизнеса, както и на държавните институции да бъдат поети от страната. Това е належащо, тъй като другояче ще има банкрути ".


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР