Мая Манолова официално влиза в битката за кметския стол на

...
Мая Манолова официално влиза в битката за кметския стол на
Коментари Харесай

Официално: Мая Манолова влиза в битката за кметския стол на София

Мая Манолова публично влиза в борбата за кметския стол на на София. Решението да се включи в конкуренцията омбудсманът разгласи по време на неофициална среща с жители.

Тя добави, че на следващия ден ще подаде оставка от позицията си на цивилен бранител.
Преди локалния избор: Очаква се конфликт Фандъкова - Манолова за кмет на София Решението на Мая Манолова още не е ясно, само че Йорданка Фандъкова разгласи, че ще е претендент за нов мандат
„ Забравили сме да вършим положително. Заедно се борим против групата на проведената лакомия. Утре ще подавам оставката си публично. Можех да изляза в неплатен отпуск, само че нямам потребност от застраховка. Кандидатирам се самоуверено и почтено”, показва Манолова.



По време на срещата е станало ясно, че започва сформирането на предприемчив комитет за издигането на самостоятелната ѝ гражданска кандидатура, а от 6 септември стартира събирането на нужните 2500 подписа за присъединяване в локалните избори.
„ До няколко часа ” Мая Манолова споделя дали ще се кандидатира за кмет на София Ако влезе в конкуренцията, ще подаде оставка като омбудсман
„ България се е трансформирала от същински земен парадайс в страна на безвластие и безредие. Търпението ни се изчерпа! Трябва да действаме с увереност и увереност! Всички знаем, че през последните години Вие успяхте да спечелите доверието и любовта на българските жители, по тази причина хората Ви желаят! “, показва още Манолова.

Гражданите са поискали от нея да поддържа самостоятелни кандидат-кметове, цивилен листи в цялата страна и да поведе ново национално гражданско обединяване. Официалният старт на акцията на Мая Манолова за кмет на София ще бъде на 4 септември.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР