Мая Манолова дава премиера Бойко Борисов на съд, обяви тя. Поводът

...
Мая Манолова дава премиера Бойко Борисов на съд, обяви тя. Поводът
Коментари Харесай

Мая Манолова ще съди Бойко Борисов

Мая Манолова дава премиера Бойко Борисов на съд, разгласи тя. 

Поводът за това са думи изречени от министър-председателя в утринното му изявление пред бТВ.

Според самостоятелния кандидат-кмет на София Борисов е изрекъл куп неистини.

" Срам ме е от премиера. Гнус ме е от лъжите, клеветите и обидите, които той произнесе в народен ефир през днешния ден. Нарече екипа ми сбирток, жителите - 124 хиляди столичани, нечистоплътни, по тази причина, че ме поддържат. Нарече срещата ми с хората във Волуяк уйдурма. Бил е кмет и не знае, че там няма ромска махала, няма роми ", сподели тя.

" Той е индивидът, който позволи братя Галеви да изоставен страната, а в народен ефир сподели, че са взели участие в кметските избори ", сподели още Манолова.

" Ще дам Бойко Борисов на съд. Ще се забележим в съда. " Уйдурмите " на първия тур ги правихте вие и това се вижда от резултатите в ромските махали ", сподели Манолова, написа offnews.bg.

Сроред нея министър-председателят изрекъл доллни неистини и направил грозни внушения и клюки.

" Те са произнесени от човек, разтърсен от боязън, и ще го дам на съд. Страхът да загубиш София е извънредно неприятен консултант. В нарушаване на закона министър председателят влезе в акцията, с цел да се види кой е кметът, кой управлява София ", добави тя.

Според нея след тази медийна изява на Борисов " маските паднаха, ясно е кой се бори за властта в София с всички сили и средства ".

" В неделя се изправям против Борисов, Движение за права и свободи, против следения и платен избор, против метода, по който се избира основен прокурор, против едноличната власт ", сподели още Манолова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР