Май всички прибързахме, като извадихме по-тънките дрехи от гардероба. Времето

...
Май всички прибързахме, като извадихме по-тънките дрехи от гардероба. Времето
Коментари Харесай

Михаела Тодорова изпече силикона в Дубай! Племейтката пропя, пуска песен до часове

Май всички прибързахме, като извадихме по-тънките облекла от дрешника. Времето на открито е отлично, стига да чакахме Коледа и Великден. Но плеймейтката Михаела Тодорова направи най-добре и просто отпътува на топло и хубаво в Дубай:

От лукозната дестинация Михаела сподели силиконова хубост, разсъблечен бански и безконечен крайник, който би конкурирал Photoshop уменията и на поп-фолк певицата Андреа:

Виж още: Турска кинозвезда от Шумен ще е новият ерген на България? Ето кой е Илхан Шен 

С кого е в Дубай, Михаела не споделя, само че даже от емирството плеймейтката не пропуща да промотира идната премиера на песента си с Джордан.

Да, тъкмо по този начин, и Михаела Тодорова ще пропее и по този начин ще стане следващата моделка, която ще се опитва и в поп-фолка. Именно тези упоритости станаха мотив Диона да избухне преди време. Михаела съобщи, че става въпрос за женска завист, а ние нямаме самообладание да чуем за какъв креативен напор става въпрос. 

Виж още: Млад, хубав, синеок! Елвира сподели гаджето, сподели по какъв начин са се запознали 

Иначе под фотографията нагоре всякакви крийпи Instagram консуматори се упражниха в крийпи свалки и ѝ написаха, че мечтаят да са дивана под нея. Иу! 

Изображение: https://www.instagram.com/mihaelaatodorova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР