Май приказката между Димитър Рачков и Анита Димитрова наистина свърши,

...
Май приказката между Димитър Рачков и Анита Димитрова наистина свърши,
Коментари Харесай

Гръм в рая! Звездната приказка е към своя край, Анита изживява труден житейски период

Май приказката сред Димитър Рачков и Анита Димитрова в действителност свърши, написа kliuki.bg.

Слуховете сред женитба, разлъка и бебе не стопира да буни общественото пространство. Но плеймейтката още веднъж влезе в устата на клюкарите.

Момата цъфна сама на концерта на Софи Маринова, само в компанията на своя приятелка. Зрители на концерта на вятъра се озъртаха да зърнат комика, само че от него ни новина, ни кост.

Анита бе в челните ВИП-редици, като очевидно се кефеше на пеенето на гласовитата ромка и гостите на шоуто.

Не се знае по какъв начин плеймейтката се е сдобила с билети току до сцената, само че евентуално ловко е употребила славата, че е била гадже на Рачков.

Раздялата сред Анита и настоящия й до неотдавна ухажор евентуално е реалност и Рачков вечно е изтрил Анита. Защото напълно скоро тя пусна фотоси от първокласната си отмора, без да прецизира къде, като на фотосите още веднъж липсваше звездата от Нова телевизия. Тогава любопитни форумци допуснаха, че загорял чичко е платил почивката на засуканата кокона.

Защитници на двойката допускат, че Митко Рачков не е бил на юбилейния концерт на Софи Маринова, тъй като бяга от обществените събития. Като човек на възраст предпочитал от ден на ден домашния уют пред светската виканица.

Но пък единствено ден след концерта на Маринова, Анита пусна прелюбопитна поговорка в Инстаграм. И загатна, че изживява сложен житейски интервал. Заради което мнозина допуснаха, че раздялата й с Рачков е дефинитивна.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР