Матю Пери получаваше редовни инжекции с тестостерон през седмиците, водещи

...
Матю Пери получаваше редовни инжекции с тестостерон през седмиците, водещи
Коментари Харесай

Матю Пери беше „ядосан и зъл“ от инжекциите с тестостерон седмици преди смъртта: аутопсия

Матю Пери получаваше постоянни инжекции с тестостерон през седмиците, водещи до трагичната му гибел – което съгласно негов другар го предиздвикало „ сърдит и значи “, съгласно отчета от аутопсията му.

Мъжкият хормон беше единствено едно от многото наставления, които емблематичната звезда от „ Приятели “ приемаше, когато инцидентно се удави в хидромасажната си вана на 28 октомври, в това число кетамин, който управляващите дефинираха като причина за гибелта му.

>

54-годишният Пери беше подложен на чести инфузии с кетамин за лекуване на меланхолия и пристрастяване към опиати, макар че правосъдният доктор означи, че лекарството в тялото му не може да е от последната му инфузия.

Как артистът се е сдобил с успокоителното не е ясно, само че сътрудничка твърди, че Пери като цяло е бил благополучен, макар раздразнителността, провокирана от лекуването с тестостерон.

„ Тя последно е говорила с [Пери] преди няколко дни и той изглеждаше добре и беше в „ положително въодушевление “, се споделя в аутопсията на 29 с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР