Матей Казийски, Теодор Салпаров, Георги Братоев и Валентин Братоев са

...
Матей Казийски, Теодор Салпаров, Георги Братоев и Валентин Братоев са
Коментари Харесай

Викнаха Матей Казийски в националния отбор, очакват решението му

Матей Казийски, Теодор Салпаров, Георги Братоев и Валентин Братоев са включени в състава на България за идното издание в Лигата на нациите. Треньорът Пламен Константинов разгласи имената, сред които са именитите състезатели, които не играха в последните години. От групата отсъства Тодор Скримов, който пожела да постави завършек на кариерата си в националния отбор.
Прочетете още
Очаква се решението на Матей Казийски по отношение на изпратената му повиквателна. Националният селекционер е в диалози със състезателя, които към момента не са завършили. Вратата за негово присъединяване в националния тим остава отворена. Окончателно решение ще бъде взето от състезателя след приключването на уговорките му към клубния му тим в Италия.

Константинов не номинира играчи от отбора на България под 21 години, който ще взе участие на международно състезание в Бахрейн. Изключение само е Александър Николов. Световното съответствува с третата седмица от Лигата на нациите.

Първата група състезатели към този момент тренира в зала " Христо Ботев ". Около 15 май в София ще дойдат Константинов дружно с помощниците му Андрей Жеков, Георги Петров, Венислав Наумов и Милен Богданов.

През тази година България чака изпълнено с страсти волейболно лято. Освен присъединяване на мъжете и дамите в Лигата на нациите, предстоят европейски шампионати и олимпийски квалификации за първите ни тимове. При мъжете България е хазаин в лицето на Варна, билетите към този момент са в продажба при доста сериозен интерес.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР