Матео Месина Денаро има нова лице - променя лика на

...
Матео Месина Денаро има нова лице - променя лика на
Коментари Харесай

Кръстникът На Коза Ностра Си Е Правил Пластична Операция В България, Но Се Оказа, Че Не Знаем Нищо! Истинската Причина Е

Матео Месина Денаро има нова лице - трансформира лика на мафията. Оглавява Коза Ностра. По материалът си Тициян работи месеци. Базира писанието си на очевидец, който пази в загадка, поради голямата заплаха за живота му. " Всеки подробност, всяка дума може да го издаде. Не желая да споделям каквото и да било за него, заплашен е животът му. Пазим го доста съществено. Беше значимо обаче да създадем обществено притежание описа му ", съобщи той.

" Денаро в този момент ще може да прави каквото си желае. Пред него към този момент няма ограничавания. Той е измежду поръчителите на един от знаковите атентати в италианската история, състоял се през 1993 година ", напомня още журналистът. " Кръстиника си направил пластична интервенция на лицето в България, заличил и пръстовите си отпечатъци ", сподели той. Пластичен хирърг също се включи по тематиката. " Много чужденци у нас практикуват пластична хирургия и са подготвени на всичко. Осама бин Ладен, в случай че беше жив, и по някакъв метод бива вкаран в България, то може да бъде опериран и никой да не разбере ", счита естетичният хирург.

" Трудно е да се допусна къде тъкмо е Денаро. Има хора по целия свят, може да е на всички места. Службите към този момент 25 години не могат да схванат къде въобще го крият и кой му оказва помощ ", съобщи журналистът. Според него в този момент най-важно е да се изготви фоторобот на Матео Месина Денаро, с цел да може оптимално бързо да бъдат тествани всички регистри за него. Тициян счита, че Денаро може към този момент даже да се е подложил и на нови хирургични интервенции и откриването му да стане тотално невероятно.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР