Матео Беретини е претърпял операция на дясната ръка по-рано днес.

...
Матео Беретини е претърпял операция на дясната ръка по-рано днес.
Коментари Харесай

Матео Беретини претърпя операция


Матео Беретини е претърпял интервенция на дясната ръка по-рано през днешния ден. Това заяви самият той с изказване в обществените мрежи. Именно тази контузия бе повода за отдръпването на международния №6 от Мастърс шампионата в Маями. Италианецът разкри, че хирургическата намеса е минала добре, само че към момента е прекомерно рано да се каже по кое време ще се завърне на корта.

„След като се отдръпнах от шампионата в Маями заради травма в дясната ръка, аз и моят екип организирахме диалози с медицински екпсерти. След като прекосих всички нужни проучвания, те ме посъветваха да се подложа на дребна интервенция, която да подсигурява бързо и цялостно възобновяване от контузията. Операцията се организира през днешния ден и мина доста добре“ – написа римлянинът.

„Лекарите и моят екип към този момент разискват проекта за завръщането ми на корта и ще ви уведомя незабавно щом разполагам с по-конкретна информация. Както постоянно съм доста признателен за поддръжката ви“ – добави финалистът от Уимбълдън.

Беретини трябваше да играе с Хуан Мануел Серундоло във втори кръг в Маями, само че се контузи на подготовка преди дуела. Няколко седмици по-рано италианецът се контузи на шампионата в Акапулко, поради което се отдръпна от мача против Томи Пол в първи кръг. В Индиън Уелс 25-годишният тенисист доближи до осминафинал, което е най-хубавото му класиране в конкуренцията досега, само че бе надалеч от нормалната си форма и отстъпи пред Миомир Кецманович.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР