Математиката е много проста – без ГЕРБ или БСП, или

...
Математиката е много проста – без ГЕРБ или БСП, или
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Или ще има сглобка, или ще има червена сватба в Столичния общински съвет

Математиката е доста елементарна – без ГЕРБ или Българска социалистическа партия, или и двете няма по какъв начин да има устойчиво ръководство с наше присъединяване. Това сподели кметът на София Васил Терзиев, откакто през днешния ден за шести път не беше определен ръководител на Столичния общински съвет. Следващото съвещание е на 25 януари, а през днешния ден до гласоподаване въобще не се стигна.

„ Или ще има сглобка, или ще има алена женитба, не знам кои са шаферите и кумовете, само че ще има предложения, когато стане “, сподели още Терзиев.

„ С оптимизъм или без оптимизъм, би трябвало да намерим решение. Не сме спирали да работим и да търсим работеща формула. Постоянно се търси решение, с цел да пробием този пълен лед, добави Терзиев.

„ Активно работим всички. Групата на хората, които търсят решение и работят, се усилва. Виждате, че Вили Лилков и неговата група демонстрираха самодейност, Има Такъв Народ се причислиха, Карлос Контрера. Продължаваме диалози с всички. Никой няма заблуди, че сме покрай това да има постоянна управническа структура за целия мандат “, разяснява Терзиев.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР