Мата Хари опитала да съблазни Главния прокурор Иван Гешев, за

...
Мата Хари опитала да съблазни Главния прокурор Иван Гешев, за
Коментари Харесай

Мата Хари не могла да съблазни Гешев

Мата Хари пробвала да съблазни Главния прокурор Иван Гешев, с цел да го злепостави като човек с невисок съкровен морал. 
Всичките ѝ опити да завърти главата на Гешев обаче блъснали на метафизичен камък.
Шпионката елементарно преодоляла защитата му с номерата си, само че самият Гешев бил като канара. Говорителката Сийка била компактно до него и го подкрепяла в битката с дяволските изкушения на Мата Хари, чиято подла цел е дестабилизацията на прокуратурата и единението на управляващите у нас. 
Мата Хари желала да пробие скалата на морала и затова се преоблялкла като каменарчето на Смирненски. Издебнала Гешев до кенефа на прокуратурата и му изрецитирала:
- Хей, другарю, ти какво решил си с чука! 
- Ами пробиваме скалата тука! 
И размахвала инструментите си, с което посочила на Главния, че желае да го превземе и да го понаучи на туй-онуй от света на шпионската еротика. 
Но Гешев я прогонил: 
- Моят морал не е срутище до Рилския манастир, моят морал не е осведомено единодушие, блуднице вавилонска! Византийка, усойница, подривница, москвичка, медуза, атлетична тигрица, дръзка пантера, звероподобна хищница! - увлякъл се в епитетите и се разстроил той, но заради разстройството си не можал да откри законен мотив да я арестува. 
Друг път блудницата благодарение на хакери влезнала в компютъра на Главния, до момента в който работел върху стратегически документ с невиждано юридическо и политическо обръщение към обществото. Нещо като Нов публичен контракт, нова идея за единство на управляващите, институциите и с бизнеса и дисциплиниране на популацията, абе нещо ужасно, нещо гигантско. 
Мата Хари влезнала в светая светих на прокурорското мисловно ателие, триела гениалните формулировки на Гешев и на тяхно място вмъквала свои еротични фотоси с неприлични предложения и апология на корупцията и разврата. 
" Ела, мишленце, при кака ти Мата! - пишела му тя върху стратегическите мемоари. - Дай да ти видя ченгелчето - нахалствала тя, - дай да ти плясна параграфчетата. Виж какъв физически подарък съм ти приготвила, ти какво имаш за мен! "
Гешев стиснал очи и си показал всички фамилни полезности, за които толкоз треперел. 
Разярил се и скръцнал със зъби гороломно, пукало му ченето от доблестен яд. 
" А ти какво имаш за мен! " - продължавала да си демонстрира баджаците Мата Хари и да нервира Главния. 
" Белезници имам за теб, врагиньо на националните ни ползи! Излез ми от документа, с нарушители не договарям! "
После обаче се сетил за една тактичност и споделил:
" Добре, Мата, навих се. Ще ти покажа гърдите си, в случай че издадеш някои шпиони. "  
Мата Хари издала няколко трафиканти на данни, Гешев ги осъществил, само че по този начин и не си посочил гърдите. Пратил на развратницата фотография на бюста си, само че в костюм и каскет, което отново съдържало еротично напрежение, едвам се побърка Мата Хари. 
" За мен ползите на Семейството и на Българския народ са на първо и второ място! - порицал провалената шпионка Гешев, само че отново не я арестувал, тъй като нямал материални доказателствени средства, шпионката била извънредно опитна в заличаването на следите от незаконната си активност. 
***
Послеж Гешев се замислил дали да не се жертва и да остави Мата Хари да го изнасили, с цел да има мотив да я арестува. 
Споделил концепцията си със Сийка, само че тя го хванала за ръката и го погледнала в очите по този начин професионално, че Гешев схванал - рискува епически неуспех, тъй като Мата Хари е по-опитна в еротичните афери и ще означи лесна телесна и юридическа победа. 
И Гешев се отказал от проекта с мнимото обезчестяване, само че траял да търси цаката на Блудната Мата, като в това време ѝ се подиграл с една пратка пари за атрибут, от което шпионката-сребролюбка предостатъчно избесняла. 
Борбата продължава с безмилостна свирепост! 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР