Мат Лебланк досега не беше изразил публично мислите си след

...
Мат Лебланк досега не беше изразил публично мислите си след
Коментари Харесай

Джоуи проговори за Чандлър

Мат Лебланк до момента не беше изразил обществено мислите си след гибелта на Матю Пери.

„ За мен беше чест да те нарека мой другар “, написа в Инстаграм Мат Лебланк в персонална изповед към умрелия си сътрудник от „ Приятели “ Матю Пери.

Лебланк написа, че „ с натежало сърце споделям довиждане “. „ Никога няма да те не помни “, прибавя той.

Лебланк показа негови фотоси от снимачната площадка с Пери и написа още: „ Моментите, които прекарахме дружно, са измежду обичаните ми в живота. За мен беше чест да споделя сцената с теб и да те назовавам мой другар. Винаги ще се усмихвам, когато мисля за теб и в никакъв случай няма да те не помни. Никога. Разпери криле и лети, най-сетне си свободен “.

Пери бе открит мъртъв в дома си в Лос Анджелис предишния месец на 54-годишна възраст, което провокира изблик на тъга от почитателите по целия свят, съобщи БТВ.

По-късно в профила си в Инстаграм Кортни Кокс също посвети послания на умрелия си сътрудник. 

„ Толкова съм признателна за всеки миг, който имах с теб, Мати, липсваш ми всеки ден “, написа Кокс.

„ Когато работиш с някого толкоз близко, колкото аз с Матю, има хиляди моменти, които бих желала да споделя. Засега ето един от обичаните ми “, написа тя, като показа моменти от сериала „ Приятели.

„ За да дам малко предистория, Чандлър и Моника трябваше да имат една нощна забежка в Лондон. Но заради реакцията на публиката това се трансформира при започване на тяхната любовна история “, показа актрисата.

„ В тази сцена, преди да стартираме да играем, той прошепна занимателна имитация, която да кажа. Често правеше такива неща. Беше занимателен и благ “, приключва Кокс.

В взаимно изказване предишния месец членовете на актьорския състав на „ Приятели “ описаха гибелта на Пери като „ непостижима загуба “.

„ Всички сме толкоз опустошени от загубата на Матю “, се споделя в изказването. „ Винаги ще ценим насладата, светлината, ослепителната просветеност, която той внесе във всеки миг – освен в работата си, само че и в живота. Той постоянно е бил най-забавният човек в стаята. Нещо повече, той беше най-сладкият, с даряващо и безкористно сърце “, споделиха те.

Погребението на Пери се състоя по-рано този месец с присъединяване на неговите сътрудници от „ Приятели “. Властите към момента проверяват повода за гибелта му.

На негово име е основана нова фондация, която дава обещание да продължи уговорката си да „ оказва помощ на други, борещи се с заболяването на пристрастяването “ след борбите му с алкохола и опиатите.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР