Мат Деймън e от холивудските звезди, които държат на семейството

...
Мат Деймън e от холивудските звезди, които държат на семейството
Коментари Харесай

Сантименталната татуировка, която си направи Мат Деймън

Мат Деймън e от холивудските звезди, които държат на фамилията си. Актьорът е подготвен да направи всичко за околните си хора, даже да изрази обичта си към тях по ексцентричен метод. Като да вземем за пример да татуира имената им вечно върху себе си.
 Мат Деймън, Хари Стайлс, дъщерите на артиста и за какво знае текстовете на песните на изпълнителя
Защо Мат Деймън знае песните на Хари Стайлс

Да си татко на три дъщери не е елементарно

Миналото лято 52-годишният притежател на Оскар се похвали с татуировките, отдадени на децата му. Мат е горделив татко на четири дъщери, чиито имена - Стела (12), Джиа (14), Изабела (16) и Алексия (24) - той изписа на горната част на дясната си ръка. А преди седем години татуира и името на своята брачна половинка Лучана Барозу, само че просто с късото Луси.

Сега артистът реши да уважи по същия метод паметта на починалия си татко, разкрива Metro. Кент Деймън, който сходно на сина си бе артист, умря през 2017 година на 74-годишна възраст след продължителна борба с рака. Двамата имат мощна връзка между тях и даже дружно вземат участие във кино лентата от 2003 година Stuck on You.

Мат изписва на рамото си думата бродяга (на англ.ез. nomad). Прочетена наопаки, тя значи неговото лично име. Но освен това - такова е и името на обичаната лодка на татко му, в която е обичал да прекарва свободното си време.

Сантименталната татуировката е дело на художника Даниел Уинтър. Известният в звездните среди татуист показа даже видео в своя Instagram профил, което показва процеса на изписване на думата. " Красива татуировка, с толкоз доста смисли ", разяснява той към видеото.

Мат Деймън, като фен на бодиарт изкуството, е споделял през годините, че татуировките са " доста непринудено решение ".
 Мат Деймън, Гари Уайт и книгата им за световната водна рецесия „ The Worth of Water “
За какво се бори Мат Деймън

Много желае да помогне

" Така се случи в миналото, че просто, без да се възнамерявам, си направих татуировка с името на брачната половинка си. Но надписът седеше някак самотно на ръката ми и все си споделях, че би трябвало да прибавя и децата там. И по този начин, последователно, изобретявам способи да събера цялото семейство дружно ", споделя още артистът, представен от Access Hollywood.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР