Мат Бейкър разкри, че все още приема инжекции, за да

...
Мат Бейкър разкри, че все още приема инжекции, за да
Коментари Харесай

Мат Бейкър от Countryfile приема инжекции, за да овладее болката, докато разкрива агонизираща битка за здравето

Мат Бейкър разкри, че към момента приема инжекции, с цел да овладее болката си, откакто се нарани при случай на сцената.

Преди да стане звезда на дребния екран, някогашната звезда на Blue Peter и водещ на Countryfile Мат беше разпален гимнастик, защото стартира да се състезава, до момента в който беше в учебно заведение.

За негово злощастие, уменията на Мат са били доста повлияни от инвалидизираща контузия на гърба, както той изясни по време на неотдавнашен диалог с Габи Логан в подкаста Mid Point.

Разговорът стартира, когато Габи попита госта си, въз основа на неговия опит в гимнастиката, дали към момента може да прави задни салта, което той призна, че е невероятно за него.

„ Не, не мога в този момент. Нараних гърба си “, сподели той, „ Не мога да ви опиша какъв брой разстройващо е като някогашен гимнастик да не мога да се привеждам напред. "

След това 46-годишният състезател описа в детайли по какъв начин е останал с травмата, заради трагичен случай на снимачната площадка на панто, което го накара да " подхлъзне д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР