Масово ядене на яхния пред Министерството на труда и социалната

...
Масово ядене на яхния пред Министерството на труда и социалната
Коментари Харесай

Масово ядене на яхния пред Министерството на труда в 71-вия ден на антиправителствени протести

Масово ястие на яхния пред Министерството на труда и обществената политика провеждат жители в 71-вия ден на антиправителствени митинг и. Повод за демонстрацията са думите на обществения министър Деница Сачева от тази заран, че егото ѝ от дълго време е задоволено и " диалози с мирис на яхния не са ѝ специалитет ". Началото на проявата е в 18.30 часа.
За поредна вечер недоволни от работата на кабинета и на основния прокурор ще се съберат в така наречен триъгълник на властта с искане за оставките им. Протестиращите упорстват още за отдалечено и машинно гласоподаване, предварителни избори, както и за привикване на Велико национално заседание за промени в Конституцията

От през вчерашния ден на дневен ред стои и настояването за оставка на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева. Причина за това е насилственото извеждане на майките от " Системата ни убива " и Мая Манолова от Народното събрание, които часове наред отказваха да изоставен постройката, до момента в който депутатите не разпишат декларация за разформироване на националното заседание.

Протестиращите остро осъдиха дейностите на чиновниците от Националната работа за защита (НСО), взели участие в акцията по извеждането, а през днешния ден към апелите за оставка на Караянчева от страна на " Изправи се.БГ " и " Системата и убива " се причислиха и депутатите от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

Днешните демонстрации още веднъж ще се проведат под знака на подготовката за третата част на " Великото национално въстание ". Във Facebook архимандрит Дионисий прикани митинг иращите да се съберат на площад " Независимост " на 22 септември, с цел да покажат, че тези, които са узурпирали властта, не могат да не се подчинят на единствения суверен - народа.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР