Масово в България втората имунизация на ваксината се появява в

...
Масово в България втората имунизация на ваксината се появява в
Коментари Харесай

Ангел Кунчев: Ние ще кажем на хората какво да правят с ваксините

Масово в България втората имунизация на имунизацията се появява в края на април и началото на май. Дотогава ние ще кажем на хората какво да вършат. Това съобщи държавният здравен контрольор Ангел Кунчев в утринния блок на Българска национална телевизия.
Кунчев уточни, че не е работа на пациента какво да преценя и какво да взима да пие като медикаменти за разреждане на кръвта. До средата на май пациентите ще знаят какво да вършат – дали да си вършат втора доза, да я отсрочат ли, да я върша ли друга имунизация или да си създадат цялостна имунизационна скица с друга ваксина.
 Ангел Кунчев: В края на април ще има свободен избор на ваксини Ангел Кунчев: В края на април ще има свободен избор на ваксини
В края на април ще има свободен избор на ваксини, заяви основният държавен здравен контрольор Ангел Кунчев. " Трябва да работим по претекст...
„ Идеята на човек, почнал имунизация е да се възползва от плюсовете, които му дава имунизацията и да знае, че правейки цялостната скица на имунизация е изцяло предпазен “, безапелационен бе Ангел Кунчев.
Той уточни, че рисковете са толкоз дребни, че си заслужава да приключим имунизацията и да знаем, че имаме оптималната отбрана, която обезпечава имунизацията. Тогава ще получим и документ, че имат документ за имунизация и могат да го употребяват там, където им се постанова, изясни Кунчев.
За противоепидемичните ограничения и ще има ли удължение след 30 април, Кунчев означи, че най-вероятно ще се наложи и май месец да има удължение на ограниченията. Той го е предложил, въпросът е, че всичко това би трябвало да бъде разисквано и признато от Министерски съвет. Вероятно, в случай че се появяват нови препарати и нови благоприятни условия, то бюджетът би трябвало да покрие тези разноски, а това зависи от Народното събрание, сподели още Кунчев.
Аз не мисля, че ще има нова вълна, а тя по-скоро ще бъде в есенно-зимния сезон, безапелационен бе той. Той е уверен, че каквото и да се направи, който е неудовлетворен, постоянно намира аргументи да го нападна. Идеята е доколкото е допустимо да освободим социално-икономическия живот, тъй като в случай че се съблюдават правила с всички ограничения – това е един доста допустим риск, който може да се одобри, посочи Ангел Кунчев.
 Ангел Кунчев запита: Досега лъгали ли сме в миналото? Ангел Кунчев запита: Досега лъгали ли сме в миналото?
„ Досега лъгали ли сме в миналото “? Tака държавният основен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев стартира изявлението си в утринния...
Прочетете още по тематиката:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР