Масово шофьорите в Плевен паркират в синя зона, като ползва

...
Масово шофьорите в Плевен паркират в синя зона, като ползва
Коментари Харесай

В Плевен масово паркират с преференцията на карта на човек с увреждания

Масово водачите в Плевен паркират в синя зона, като употребява преференция за човек с увреждане. А образец в това отношение са служители на реда и автоинструктури, твърди Нова телевизия в собствен репортаж.
Според наредбата в Плевен, различен човек може да употребява инвалидна карта единствено в случай че обслужва титуляра, ползващ картата.
В репортажа е показан служител на реда. И бива сниман с карта за човек с увреждане на ул. “Димитър Константинов”, като картата е сложена на стъклото. Да, на моята брачна половинка майката има такава карта, посочи служителят на реда, откакто в началото сподели, че няма инвалидна карта. А шефът на полицията в Плевен Красимир Начев даде обещание, че ще има инспекция, защото му беше показан и различен случай – отново на служител на реда, който поставя
Друг случай – с инвалидна карта е и автомобил на автоинструктор. Поставена му е скоба, само че той отива до прилежащо село, с цел да докара човек с увреждания и да потвърди, че в действителност го е обслужвал, когато му е поставена скобата.
Съгласно статистиката всеки десети човек в Плевен има карта за увреждания. Но от началото на годината Центърът за градска подвижност в града е лишил единствено 12 карти. А кметът на Плевен Георг Спартански документално изясни, че ще реши казуса с слагане на пътна маркировка.
Или ние сме яли татул, или героите в този репортаж, приключи водещата на утринния блок на малкия екран Аделина Радева, а сътрудника ѝ Виктор Николаев добави, че от репортажа станало ясно, че шефът на плевенската полиция схванал за казуса от малкия екран „ и ние му вярваме”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР