Масово сбиване с участието на футболни фенове в дискотека в

...
Масово сбиване с участието на футболни фенове в дискотека в
Коментари Харесай

Футболни фенове направиха масово меле в дискотека в Созопол ВИДЕО

Масово сборичкване с присъединяване на футболни почитатели в дискотека в Созопол. Мелето е снимано от охранителни камери в заведението. Боят станал след забележка към ултрасите да не безпокоят посетителите в дискотеката. Футболните почитатели се хвърлили към мъжете, които им създали забележка без да подозират, че те са цивилни служители на реда. При сбиването има потърпевши от двете страни.

По случая тече инспекция. От Районна прокуратура в Бургас прецизираха, че към този момент е формирано досъдебно произвеждане, само че към този миг то е против незнаен причинител и към момента повдигнато обвиняване няма.

И в петъчния следобяд, дни след сбиването, криминалисти не престават с разпити на очевидци, тече и процедура по различаване на лица. По неофициална информация част от нападателите са към този момент известни, като двама от тях престъпно проявени и с хулигански прояви от игрища и столични митинги.

Очаква се от Районна прокуратура в Бургас да излязат с информация незабавно, откакто казусът се обясни и бъде повдигнато обвиняване.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР