Масово пловдивчани решиха да подкрепят родния туризъм по време на

...
Масово пловдивчани решиха да подкрепят родния туризъм по време на
Коментари Харесай

Пловдивчани окупираха Сандански за Великден и Гергьовден СНИ...

Масово пловдивчани взеха решение да поддържат родния туризъм по време на Великден и Гергьовден. Една от топ дестинациите на жителите на града под тепетата за празниците се оказа Сандански, видя кореспондент на „ Марица “.



CПA курoртът посрещна Великден претъпкан, а заетостта в хотелите се приближи до 100 %. От заран до вечер пловдивчани се разхождаха из града, разглеждаха забележителности, извършиха заведения за хранене, заведения и паркови пространства, защото времето се оказа благосклонно.





Някои предприемаха по-дълги походи, с цел да се насладят на изключителната природа в полите на Пирин планина и да ахнат по Мелнишките пирамиди, многочислените екопътеки и забележителности в този завършек на България.



Мнозина от тях споделят, че са възхитени от райските кътчета и от опцията за първокласен отдих, само че все пак родният Пловдив си остава преди всичко.








По информация на „ Марица “ над 60 % от отдъхващите в Сандански пловдивчани са планували по-дълга отмора, която да обхване Великден и Гергьовден.








Те ще изоставен къщите за посетители и хотелите до неделя на обяд и ще поемат по пътя към дома. Надяват се, че няма да се повтори същият пъкъл на автомагистралата като този в първия от поредицата почивни дни.



Немалка част от пловдивчани пък избраха да потеглят към гръцкото море за празниците. Предвид пандемията и усложнената обстановка обаче везните се наклониха в интерес на родния туризъм.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР