Маскирани мъже са нападнали младия изпълнител Фики Стораро, син на

...
Маскирани мъже са нападнали младия изпълнител Фики Стораро, син на
Коментари Харесай

Маскирани нападнаха с нож Фики и Гюлджан пред дома им

Маскирани мъже са нападнали младия реализатор Фики Стораро, наследник на поп-фол артиста Тони Стораро. На излизане от у дома в четвъртък преди 18 часа той и брачната половинка му са засечени от автомобил, който препречва пътя им, написа "Телеграф ".

Двама маскирани мъже слизат от колата и стартират да блъскат по прозореца на Фики. Той се е опитал да разбере какъв е казусът, когато те го хващат от двете страни и стартират да го бутат.

Певецът е забелязал, че единият от тях е въоръжен с нож. Фики съумява да отбие нападките им в самоотбрана, а нападателите са избягали с колата си. Полицаи идват стремително и Фики подава тъжба против мъжете в Шесто РПУ.

Той не е видял лицата им, поради маските, само че марката и номерът на автомобила, със софийска регистрация, са ясни. Органите на реда сега преглеждат всички камери наоколо до мястото на случая.

"Аз съм артист, не съм престъпник, никому нищо неприятно не съм направил, по тази причина не се опасявах и излязох от колата. Но съм изумен по какъв начин може да има такива хора, които се разхождат измежду бял ден с маски и атакуват други. Благодаря на служителите на реда от Шесто РПУ за бързата реакция. Надявам се злосторниците да бъдат открити бързо и да получат съответното наказване ", описа Фики Стораро за случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР