Мащабна търговия на гърба на Слави Трифонов завъртяха във Фейсбук

...
Мащабна търговия на гърба на Слави Трифонов завъртяха във Фейсбук
Коментари Харесай

Скандал: Слави Трифонов „продава” пръстени с диаманти за 30 лв. в менте страница

Мащабна търговия на гърба на Слави Трифонов завъртяха във Facebook анонимна тарикати, сподели инспекция на " България Днес ".

Без доста звук печалбарите са записали менте страница на основаната от Дългия телевизия " Седем-Осми ".  Създадена е в края на октомври предходната година. На челно място е поставено логото на малкия екран и фотоси на самия Слави с категорично конкретизиране " Оригинална страница ". Като адрес за връзка е посочен Националния замък на културата, където от години се обитава офисът на Дългия. Телефон за връзка предстояща липсва. Вместо предстоящите вести за излъчвания и видеоклипове със Слави и гостите му, на страниците всекидневно се разгласяват разнообразни предложения. Сред тях даже разгласи за работа като интернет помощник на малкия екран. Прилъганите да харесат страницата почитатели на Трифонов всекидневно са затрупвани с оферти да си купят разнообразни неща. От грамота за върл почитател номер едно на малкия екран, до опция да си поръчаш подигравка по авансово изпратена фотография.

В следствие менте страницата стартира да продава и бижута. Сред хитовите предложения е и годежен пръстен. Цена и детайлности няма, те могат да се схванат едвам откакто пратиш известие. В диалог с кореспондент на вестника, показал се за клиент, притежатели на страницата оповестиха, че бижуто е сребърно. За похлупак По думите им то е инкрустирано с диаманти, цената е едвам 30 лева При молба за повече детайлности по отношение на направата тарикатите дават адрес на бижутерска компания във Велико Търново. По думите им бижутерската компания има магазини в цялата страна, само че тъкмо този пръстен го няма в тях. На въпрос дали 30 лева не са дребна цена за пръстен с диаманти, хитрец категорично подсигурява, че не става дума за менте, а цената е на промоция. Молбата да посочат от името на коя компания се върти търговията чака само че не дава резултат.

Оказа се че страницата няма нищо общо със Слави Трифонов и малкия екран му. Хора на Дългия припомниха, че това не е първият скандал около  анонимните търгаши. Покрай старта на малкия екран " Седем-осми "   менте страницата пусна разгласи, че Слави провежда лотария за правилните си почитатели, а премиите са 100 тв приемника. Естествено такива не бяха раздадени, от екипа на Слави се заканиха да пуснат сигнал за машинация в полицията.  Заплахата от следствие не спря активността на измамниците, в противен случай, те даже към този момент са записали във фейсбук страница с новото име на партията на Слави " ИТН ".  В своята обява тарикатите пишат " Новата ни партия „ ИТН ".  Харесай и показа, с цел да стигне до всички ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР