Мащабна специализирана операция по метода широкообхватен контрол“ се провежда днес

...
Мащабна специализирана операция по метода широкообхватен контрол“ се провежда днес
Коментари Харесай

Мащабна акция на Пътна полиция

Мащабна профилирана интервенция по метода „ широкообхватен надзор “ се организира през днешния ден на територията на ОДМВР – Пловдив.

В нея вземат участие екипи на бранш „ Пътна полиция “ и представители на Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “, Агенция „ Пътна инфраструктура “, Агенция „ Митници “, Национална организация по приходите и районните структури на Изпълнителна организация „ Главна ревизия по труда “.

Съвместните инспекции са ориентирани към съблюдаване на разпоредбите за придвижване по пътищата, техническата редовност и регистрацията на МПС и теглените от тях ремаркета и полуремаркета.

Специално внимание ще бъде ориентирано и към условията за възможни маси и размери на товарните коли, както и за времената за ръководство и отмора от водачите, извършващи публичен транспорт на пасажери и товари.

По предписание на шефа на Групово дело „ Национална полиция “ и в осъществяване на заповед на министъра на вътрешните работи превантивни акции с сходна устременост започват по график в цялата страна.

Подробности за контролът, който ще се реализира през днешния ден в Пловдив и региона ще бъдат показани от началника на бранш „ Пътна полиция “ основен контрольор Красимир Нешев на изнесен брифинг – в 11 ч., на уширението пред монумента на входа на Пловдив на Пазарджишко шосе.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР