Мащабна полицейска акция в Германия срещу група, обвинена в търговия

...
Мащабна полицейска акция в Германия срещу група, обвинена в търговия
Коментари Харесай

В Германия разбиха престъпна схема за търгови с фалшиви документи от България

Мащабна полицейска акция в Германия против група, упрекната в търговия с подправени български персонални карти и задгранични шофьорски книжки. Документите са били изготвяни по поръчка в България.

В Германия във вторник е извършена огромна полицейска акция по съмнение във подправяне на документи в големи размери, заяви полицията на провинция Саарланд. Били са претърсени многочислени обекти - най-много в региона на Саарбрюкен и Фьолклинген. Твърди се, че обвинените са изготвяли документите по поръчка в България и са работили и като каналджии, съобщи

Претърсен обект и в България

В полицейската акция са взели участие към 100 чиновници на силите на реда. Само в провинция Саарланд са били претърсени 18 обекта. Същевременно е извършена и единична акция в провинция Хесен, както и една акция в България, осведоми уеб сайтът на обществено-правната немска медия " Саарлендишер Рундфунк " (SR).

В момента тече развой против няколко лица, упрекнати във подправянето на персонални документи в огромни мащаби. Те са упрекнати, че са търгували с български паспорти и с задгранични шофьорски книжки.

Документите са били изготвяни по поръчка в България. Същевременно обвинените са обвинени и в присъединяване в каналджийска скица. С фалшифицирани документи разнообразни лица са влизали незаконно в Германия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР