Мащабна операция на МВР започна в Самоков. Причината е нападение

...
Мащабна операция на МВР започна в Самоков. Причината е нападение
Коментари Харесай

Мащабна операция на МВР в Самоков

Мащабна интервенция на Министерство на вътрешните работи стартира в Самоков. Причината е нахлуване против двама служители на реда при опит за осъществяване на инспекция.

В акцията вземат участие екипи на жандармерията и полицията. Участват и екипи на Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР София.

По случая тече следствие.

От Министерство на вътрешните работи прецизираха, че към 21:30 часа служители на реда спрели за инспекция в региона на Самоков лек автомобил „Мерцедес“. Докато правили дейности, на място спрели други две коли и излезлите от тях мъже попречили полицейските чиновници да изпълнят отговорностите си, след което се отдръпнали дружно с единия от пътувалите в проверявания автомобил. При нападението двама служители на реда са получили пострадвания, единият е с охлузвания по ръката, а сътрудника му – със сцепена джука.

Незабавно са подхванати оперативно-издирвателни дейности от екипи на районно управление (на МВР) – Самоков, ОДМВР – София и жандармерията за установяването и задържането на нападателите. Изпратени са и спомагателни сили, които се включиха в стартиралата профилирана полицейска интервенция.

В рамките ѝ се обяснява самоличността на съпричастни към случая, които по първични данни са престъпно проявени за опиати.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР