Мащабен ритейл парк ще радва след няколко месеца жителите на

...
Мащабен ритейл парк ще радва след няколко месеца жителите на
Коментари Харесай

Мащабен ритейл парк с магазини на 12 световни бранда започва да се строи в Сливен

Мащабен ритейл парк ще радва след няколко месеца жителите на Сливен, откакто дни по-рано беше направена първата копка. Единствен в града и общината от вложителите, комплексът ще свързва кварталите " Българка ", " Дружба ", " Ново село " и " Сини камъни ".

Ритейл паркът ще предложи на своите гости повече от 12 магазина на световноизвестни марки, зелени площи, детска площадка, зони за отдих с ресторант и кафе и огромен паркинг с 362 паркоместа, разгърнати на общо 24 хиляди кв. метра повърхност.

За феновете на дългите разходки и фамилиите с деца ритейл компексът ще бъде издигнат наоколо до парк " Юнак ", който е изцяло облагороден и има няколко спортни зали, черква и огромна повърхност с места за отмора и занимания навън.

За удобството на своите бъдещи клиенти паркът е планиран както с авто, по този начин и с пешеходен достъп от основния бул. " Георги Данчев ".

Инвестицията " Ритейл Парк Сливен " ЕООД е на стойност 19 500 000 лева Планувано е ритейл паркът да отвори порти през септември 2022 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР