Машинното отделение на Вера Су е запълнено с вода и

...
Машинното отделение на Вера Су е запълнено с вода и
Коментари Харесай

Вера Су под вода, какво става с отровите му

Машинното поделение на Вера Су е запълнено с вода и корпусът на кораба е злепоставен. Така той се счита за потопен.

Това заяви преди минути началникът на " Морска администрация " Венцислав Иванов, откакто по-рано през днешния ден водолази съумяха в бурното море да стигнат до кораба. Необходимите документи не са били конфискувани, защото ситуацията не е разрешавала. При първа опция ще бъде изкарано всичко, належащо на прокуратурата. Има опция да се отворят люковите закрития, с цел да бъде разтоварен товарът, само че интервенцията ще бъде доста комплицирана, заяви Българска национална телевизия.

" С корабособственика нещата са по-сложни, защото връзката ни е комплицирана, също така има правна част, която " Морска администрация " не може да покрие сама ", обянсиха още от " Морска администрация "

 Последният водолазен оглед сподели, че има голям брой пробойни по заседналия кораб. Ще бъдат взети проби както от водата, по този начин и от товара защото има подозрения, че в азотния тор има и други субстанции, които могат да провокират замърсяване. Ще се проверява дали институциите са реагирали в точния момент и съответно на обстановката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР