Машините на Райф произвеждат вълни с ниска електромагнитна честота. Тези

...
Машините на Райф произвеждат вълни с ниска електромагнитна честота. Тези
Коментари Харесай

Могат ли машините на Райф да лекуват рак?

Машините на Райф създават талази с ниска електромагнитна периодичност. Тези талази са сходни на радиовълните.

Поддръжниците на лекуването настояват, че машината Rife може да лекува разнообразни положения, в това число рак. Няма надеждни доказателства, че машината на Райф работи като лек за рак.

Машината е направена от американският академик Роял Реймънд Райф. Изградена е върху работата на доктор Албърт Ейбрамс. Той вярвал, че всяка болест има своя лична електромагнитна периодичност.

История на Rife Machine

Американският академик Роял Реймънд Райф го изобретява през 20-те години на предишния век. Машината създава талази с доста ниска периодичност, известни още като радиочестотни електромагнитни полета.

Райф основава концепциите си на работата на различен академик, Албърт Ейбрамс, който има вяра, че заболяванията излъчват електромагнитни честоти.

Райф считал, че бактериите стоят зад доста болести като рака. Той сътвори микроскоп, с цел да може ги види, и твърди, че неговият честотен генератор на Rife може да забележи и да се отърве от рака, като се настрои на електрическите му импулси.

Американската здравна асоциация осъди опитите на Райф.

Това не попречи на някои търговци да промотират машината през 90-те години на предишния век. Скоро това твърдене било опровергано с оповестено изследване.

Документът споделя, че до момента в който звуковите талази могат да създават трептения, които разрушават стъклото, вълните от генератор на Райф са прекомерно слаби, с цел да унищожат бактериите.

Как работи машината на Rife

Устройството се употребява за няколко минути дневно няколко пъти седмично. Поставяте електрически подложки на ръцете или краката си. Подложките са прикрепени към машина, която доставя електрически импулси с ниска периодичност. Това нормално, само че не постоянно, се прави в клиника.

Едно изследване откри, че те предотвратяват растежа на някои ракови кафези, без да засягат естествените кафези. Но това е направено в лаборатория, а не върху хора. Друг обзор откри, че някои типове електромагнитни талази могат да спрат растежа на тумора. Но това са разнообразни честоти от машината на Райф.

Изследване на машините на Райф като средство за лекуване на рак

Преди лекарите да могат да употребяват нов вид лекуване, то минава през дълъг развой на развиване. По време на този развой откривателите тестват, с цел да ревизират дали работи. Те се твърдят, че не предизвиква никаква щета и че изгодите са повече от минусите.

Машината на Райф не е минала през нормалния развой на научно тестване. Има изследвания, които преглеждат нискочестотните талази като метод за лекуване на рак. Те са употребявали машини, които работят по същия метод като машината Rife. Някои от тези проучвания са били в лаборатория.

Едно изследване е върху дребен брой хора с напреднал рак. Те имаха тип рак на черния дроб, наименуван хепатоцелуларен карцином. Изследователите разкрили, че нискочестотните талази засягат раковите кафези. Не визира естествените кафези. Но това проучване към момента е на пробен стадий и не е ясно по какъв начин тъкмо може да работи. И значимото е, че електромагнитните честоти, употребявани в това проучване, не са същите като тези на машините на Райф.

Въпреки доказателствата, че нискочестотните талази могат да убият раковите кафези, имаме потребност от повече проучвания.

Рисковете

Обикновено се счита, че машините на Rife са безвредни, само че не се знае сигурно.

Машините на Райф са скъпи. Те се продават за цели 6000 $ в интернет.

Ако имате рак, следвайте препоръките на Вашия доктор по отношение на лекуването. Ако се интересувате от спомагателна терапия, изберете такива с потвърдени изгоди.

Няма изследвания, които да потвърждават, че всяка спомагателна терапия може да излекува рак. Уверете се, че Вашият доктор е наясно с всички лекувания, които пробвате.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР