Машинистът не спрял влака на спирката за Вютенберг, а продължил

...
Машинистът не спрял влака на спирката за Вютенберг, а продължил
Коментари Харесай

Потрес! Мъртвопиян Машинист На Влак Извърши Най-Голямата Простотия!

Машинистът не спрял влака на спирката за Вютенберг, а траял да кара с извънредно висока скорост. Уплашените пасажери открили, че служителят е неуправляем и не реагира съответно, вследствие, на което повикали полиция неотложно. Властите съумели да спрат влака на идната спирка на Битерфелд, написа " Разкрития ". Веднага бил изработен тест за алкохол и той открил рекордни равнища на спиртни питиета в кръвта — 2,5 промила. Моментално машинистът бил арестуван и отведен в ареста. Съобщава се, че той бил съвсем в безсъзнание. Съставен му е освен акт за каране на трен в пияно положение, само че му е отнето и разрешителното за ръководство на високоскоростните машини.

От немските железници сервираха своите извинения на пасажерите и оповестиха, че са поискали дисциплинарно уволняване за пияния ватман.

Влакът въпреки всичко откарал пасажерите до Лайпциг, само че към този момент с различен ватман и единствено с 65 минути забавяне. Статистиката демонстрира, че това е пети сходен случай в Германия за последните няколко години. Поради което се разисква всички машинисти да минават тест за алкохол, преди да поемат ръководството на трен. И то при всеки техен курс, с цел да се подсигурява сигурността на пасажерите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР