Машинист на БДЖ се превърна в герой за пловдивчани, след

...
Машинист на БДЖ се превърна в герой за пловдивчани, след
Коментари Харесай

Цяла България говори за него! Машинист на БДЖ спря влак и се превърна в герой

Машинист на БДЖ се трансформира в воин за пловдивчани, откакто през вчерашния ден спрял влака, с цел да помогне на стара жена в потребност. Действията му не са останали незабелязани. Пловдивчанинът Димитър Танков видял всичко и го е описал в пост в обществените мрежи.

„ Здравейте! Искам да изкажа големи благодарности към машиниста от БДЖ, който спря влака с цел да помогне на паднала стара жена на перона в региона на бул. „ Копривщица 10 “. Помогна ѝ да се изправи на крайници и да продължи по пътя си. За всички, които ще ме попитат „ Защо не и оказа помощ ти “ ще отговоря по този начин: Чух че влака стопира, и излязох на терасата да видя какво се случва. Видях предницата на спрян локомотив „ Шкода “. На към 10 метра пред локомотива, на перона лежеше стара жена. Машиниста на локомотива слезе и оказа помощ на дамата да се изправи. Това е! Още един път голямо БЛАГОДАРЯ към машиниста от БДЖ! “, написа Танков, представен от marica.bg.

Случката се трансформира в най-обсъжданата в обществените мрежи. Всички му се възхищават и го назовават „ огромен човек “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР