Машината на времето напоследък все по-често ни пренася в 70-те

...
Машината на времето напоследък все по-често ни пренася в 70-те
Коментари Харесай

Митко Дамов: Каква е модата в косите на зимата

Машината на времето в последно време все по-често ни придвижва в 70-те и 80-те – ера на техно стайлинга, диско страстите и предизвикателната  артистичност. Моделите, прическите и макияжът излъчват самобитната носталгия на художествените шефове към годините на екстравагантните бохеми, които не се лимитират нито във модерно концепциите, нито в своята гласност.  „ Този факт приказва за творчеството на дизайнерите, само че и за изчерпани страсти тук и в този момент “, разяснява за „ Стандарт “ Митко Дамов. Маестрото на косите и провокативната мода разкрива и най-атрактивните моменти от трендовете на сезона.  

    
-->
„ Духът на техно ерата е главното ентусиазъм – интерпретира визията и силата на музиката по актуален метод. Подстригване, цвят, грим водят до взаимоотношението сред другите характерности в емблематичния жанр. Динамиката е увличаща. “, безапелационен е Дамов, който показва сбирката „ Global beat “ на „ La Biosthétique “. Контрастите в нея подчертават върху характерността и приканват да се впуснем в премеждие, с цел да преоткрием себе си посредством резултатите - благоприятни условия, които разрешават всичко, само че не диктуват и не задължават. Подчертаните очертания придават на късата фризура мощ и мекост.



Късият бретон гали челото и флиртува със буйното алено, което обезпечава автентичност. Добавяме и изумрудено зелено в грима, нежна рамка за очите, която прелива в естествено-копринения загар на кожата. Златисти нюанси придават тактичност и са диаметрално противоположни на блестящия парещ портокал на ноктите. Прическата с гел и с бездънен път е изразителна и дръзка. Околоочният силует към нея - още веднъж изумрудено-златист, прибавя елегантна хипнотичност, а оранжът върху устните, скулите и ноктите придава горещина и енигматичност.  

Реминисценцията на прическите със сешоар от 70-те дава обещание плътни заоблени форми на бретона, като косата прелива гладко и пада с дължина до раменете. Този темп продължава в грима на очите – емфатичен клепач и смела линия в аметист. Червилото е матовият свършек, който женствено и съблазнително споделя " Вижте ме “.



Особено впечатляваща е безгрижно-невинната коса с цветови нюанси, които наподобяват като естествено изсъхнали на въздуха. Друг шлагер е  несвързаната геометрия - асиметричните елементи са изцяло безкомпромисни, като всичко се укрепва от ексцентричното сияещо русо в тъмната коса. Лицето грее в топъл бронз – набрежно и потайно.



Господата могат да се въодушевяват от поп иконата Дейвид Бауи – секси, самонадеян и сензитивен, само че доста неустрашим облик, който знае тъкмо по какъв начин да подчертае мощните си страни. По-дългата коса в горната част се равнява към тила, с цел да сътвори форма и размер, позволявайки придвижване. Пънк на вълни.  



„ Личностите, които държат на нетрадиционната и бунтарска хармония, знаят, че тя е постоянно съвременна. Но подготвени ли сме ние за гражданска война, гледаме ли самоуверено в бъдещето? “,  проучва Митко Дамов.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР