Мързелът е голям проблем във всяка връзка, а най-много негативното

...
Мързелът е голям проблем във всяка връзка, а най-много негативното
Коментари Харесай

Ако мъжът ви е сред тези зодии, не сте имали късмет

Мързелът е огромен проблем във всяка връзка, а най-вече отрицателното му въздействие се усеща вкъщи. Всеки прави оценка сътрудник, който би измил чиниите, в случай че готвите или почиствате, в случай че сте заети с някаква работа. Но уви, това може да е несподелена фантазия за мнозина, защото има някои зодии, които са извънредно мързеливи като съпрузи.

Вижте кои са те.

Телец

Мъжете Телец може да се почувстват като сбъдната фантазия, защото оферират доста преданост и лоялност. Но скоро ще откриете, че отговорностите се натрупват и техните любвеобилни думи и обожаващ взор няма да ви отведат до средата. Ако дадете на бикоглавия Телец лист със дилемите, те евентуално ще кажат, че ще се заемат с него по-късно.

Дева

Човек може да си намерения, че Девите са перфекционисти, които доста държат на всеки детайл вкъщи, както и на работата. Въпреки че това е правилно, идва миг, когато те се усещат толкоз ангажирани в работата, че въпросите за дома отстъпват на назад във времето. Тогава техните сътрудници намират за сложна задача да ги накарат да оказват помощ вкъщи, защото те просто желаят да се провиснал, до момента в който са там.

Близнаци

Мъжете Близнаци постоянно се глезят доста от майките си. Може би по тази причина не са привикнали да правят никаква домакинска работа. Да бъдеш женен за тях може да се окаже доста комплициран миг. Момчетата на тези мами евентуално ще оставят цялата домакинска работа на вас и ще се надява да седне и да се отпусне, до момента в който хрупа снакса, който сте им приготвили.

Скорпион

Въпреки че бихте очаквали Скорпионите да желаят да оказват помощ, защото те приказват ли приказват и да ги накарате в действителност да мият чиниите или да готвят, би било доста сложна задача. Дайте им лист с домашен отговорности, колкото желаете, само че е евентуално да ги откриете да дремят, когато погледнете още веднъж към тях. Много мъже си мислят, че мястото на дамата е в кухнята зад печката и с парцал в ръка, а те да се излежават комфортно на дивана. Ако това е било традиция преди години, то в този момент няма сходно разделяне в фамилията и всеки негов член би трябвало да има своя принос за семейството, написа " Актуално ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР