Мъртвопиян шофьор отнесе 2 бона глоба и се прости за

...
Мъртвопиян шофьор отнесе 2 бона глоба и се прости за
Коментари Харесай

Мъртвопиян нахлу в Трето районно, за да подаде сигнал, спече...

Мъртвопиян водач отнесе 2 бона санкция и се елементарни за две години с книжката си след изцепка в Трето районно в Пловдив, научи " Марица ". Санкцията му е доказана и не предстои на обжалване.

Пловдивчанинът спрял фолксвагена си пред постройката на полицейското ръководство рано сутринта. Причината била, че желал да подаде сигнал по отношение на някакво питейно заведение. След слизането му от автомобила на полицейските чиновници, които били на пост, им се сторило, че е несъответстващ. Мъжът се клатушкал наляво-надясно. Решили да го тестват за приложимост на алкохол и опиати. Шофьорът обаче се съгласил единствено на дрегера, който отчел над 1,2 промила.

Заради отхвърли му от мил чек му бил публикуван ваучър за здравно проучване и бил откаран до болнично заведение. И там се заинатил и не дал кръвна проба. В последна сметка му било наложено наказване - санкция в размер на 2000 лева, лишаване на книжката за 2 години и 12 контролни точки. Шофьорът обжалвал, само че бил посечен като от Районния, по този начин и от Административния съд в града под тепетата. Решението на магистратите не предстои на обжалване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР