Мартин Скорсезе, Робърт де Ниро и Леонардо Ди Каприо се

...
Мартин Скорсезе, Робърт де Ниро и Леонардо Ди Каприо се
Коментари Харесай

Скорсезе показа последния си филм Убийците на цветната луна в Кан

Мартин Скорсезе, Робърт де Ниро и Леонардо Ди Каприо се разходиха по аления килим в Кан. Звездите показаха последния си филм " Убийците на цветната луна ".

Дългоочакваната акомодация по бестселъра на Дейвид Гран е първият нов филм на Скорсезе в формалната селекция на фестивала в Кан след " След работно време " от 1986 г (който му донесе премията за режисура).

С присъединяване на Лили Гладстоун, Джеси Племънс, Кара Джейд Майърс и други, " Убийците на цветната луна " споделя за поредност от убийства на индианци през 20-те години на XX век в Оклахома и следствието им от ФБР.

Скорсезе дебютира в Кан през 1976 г с шедьовъра си " Шофьор на такси ". Той провокира смесени реакции от страна на публиката и рецензията, а някои го осъждат поради несъразмерното принуждение.

Но все пак " Шофьор на такси " печели Златната палма. Две години по-рано режисьорът взе участие в извънконкурсна стратегия за млади режисьори, показвайки своя филм " Улици на злото ".

Въобще фестивалът изиграва значима роля за одобряване на гения на Скорсезе.

" Убийците на цветната луна ", в който си партнират " Епъл " и " Парамаунт Пикчърс ", ще излезе по кината на 6 октомври. Той не взе участие в конкурсната стратегия в Кан, макар че шефът на фестивала Тиери Фремо е поканил Скорсезе да го включи в селекцията. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР