Мартин Райнов е поредният футболист, напускащ Левски. Опитният играч, който

...
Мартин Райнов е поредният футболист, напускащ Левски. Опитният играч, който
Коментари Харесай

Мартин Райнов си събрал багажа от Герена

Мартин Райнов е следващият футболист, напускащ Левски. Опитният състезател, който е употребен и като халф, и като централен бранител, изигра против Локомотив Пловдив последния си дуел за сините. Националът на България по този начин и не е получил предложение за възобновяване на договора, изтичащ това лято и към този момент си е събрал багажа от съблекалнята.
 Наско Сираков потегля на обиколка из страната
Райнов дойде на " Герена " през зимата на 2019 година след продължителна 6-месечна трансферна сага. По договорката Берое, където допреди това игра полузащитникът, получи 100 000 лв.. През актуалната акция Райнов бе със статут на корав титуляр, записвайки общо 30 дуела в Първа лига. В края на яни наставникът Георги Тодоров разкри, че следва клубът да насочи предложение към своя футболист, само че това не се е случило.За Левски халфът записа общо 54 мача във всички шампионати, реализирайки един гол.
 Лудогорец напира за двама от Левски
От " Герена " си потегля и младият защитник Томислав Палазов, който ще продължи кариерата си в Славия.По-рано това лято Левски се раздели и с Кали Тиам, Милан Миятович, Филипе Нашименто, Дени Алар и Нуно Рейш. Тепърва ще има нови напускащи. Капитанът Живко Миланов пък си приключи кариерата. Все още не е ясно дали и каква селекция ще прави Левски през лятото.

" Труд "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР