Мартин Николов не влезе в режим на обиждане към бившата

...
Мартин Николов не влезе в режим на обиждане към бившата
Коментари Харесай

Елвиса повече от кавалер - защити Емануела

Мартин Николов не влезе в режим на обиждане към някогашната си възлюбена Емануела, както тя действаше до момента в който се излъчваше предаването " Игри на волята ", в което взе присъединяване. За нея Елвиса сподели: " Тя непрекъснато си се ядосва на нещо. Имал съм дългогодишна връзка с нея, всяко нещо има своето начало и край. Ние се карахме и събирахме към 20 пъти. Тя има някои неща, които не харесва, аз имам други неща които не й одобрявам. Емануела е доста пиперлива, избухлива и изобщо не мисли на момента. Аз съм сигурен, че на другия ден умира от гняв, че го е направила, само че то към този момент връщане обратно няма. Бяхме заплашителен огън ", призна в " На кафе " покерджията.

Той обаче беше безапелационен, че по някогашната си възлюбена няма да плюе. " За нея неприятна дума няма да кажа, бил съм с тази жена 6 години и да плюеш по нея, значи да плюеш по себе си ", съобщи чаровника, който не скри и обстоятелството, че влезнал в " Игрите " поради нея.

" Тя ме подтикна да го направя. Каза ми, отиди, ще ги пръснеш вътре всички. Само физически би трябвало да се подготвиш ", показа още младият предприемач. Един от най-запомнящите се облици от предаването за всичките му сезони разкри и по какъв начин се сдобил с прякора си. Елвиса пристигнало откакто се прибрал от Англия след месец и половина престой. " Не се бях подстригвал и косата ми беше по-дълга. На летището като ме видяха по какъв начин съм я зализал и облечен в дънки и дънково яке с вдигната яката нагоре и те: Я този е Елвиса, същият си като Елвис.. И по този начин почнаха да ми викат. Иначе не съм му обожател, само че да гледах кино лентата за него ", описа още Мартин.

Единственият човек, който чувствал непосредствен в " Игри на волята " била Денислава. " Тя беше индивида, с който си говорехме по през целия ден, споделяхме си доста неща. В синхпроните за предаването го е споделила, че аз съм единственият човек, на който е вярвала. Че аз съм единственият, който ще остане зад нея и ще я пази. Плака, когато си потеглих от племето. Ние бяхме другари, само че когато гледах предаването извън, видях че ме е подвела. Но и в никакъв случай не съм и мислил, че тя ще избра да играе с мен, а не с майка си ", съобщи софиянецът.

Не крие, че е наскърбен от думите, които е изрекла по негов адрес откакто си е тръгнал от племето на Старейшините. " Даже й се обадих и я попитах, дали не я е позор да се гледа по малкия екран. Но то това е малко като след дъжд качулка. В момента се пробва да оправи облика си, тъй като като го гледаш от вътре е доста елементарно да кажеш някакви неща и да замаскираш работата, само че извън всичко се вижда ", безапелационен е Николов.

За отношението си Мастагарков счита, че не е бил прав, само че пък и самият модел го подвел на първо време. " Вярно е, унищожих си го, не мога да го отрека. Но в този момент и като го виждам си стоя за думите, тъй като виждам, че си ме съобщи. Първият път, когато ме предложиха, той е знаел, само че не направи нищо. Когато се разбрахме, че капитани ще сме единствено аз или той, само че не и Дунев, Благо отива на съвета и гласоподава за Дунев. Вика ми след това, че се бил разсеял. След като и Ралица ме попита: " Дали съм толкоз сигурен, че Мастагарков не знае какво става ", още повече влизаш във кино лентата и си споделих: " Ей в този момент ще го оправя него, няма проблем. Така се настроих към него. "

За олимпиеца Красимир Дунев, Мартин споделя, че първоначално имал почит към него. " Но метода му на игра беше поразителен. Той трябваше да излезе като един престиж от " Игри на волята ", а в действителност стана за посмешище. Не може да си визиите какво ставаше вътре, по този начин е инсталирано, че не се вижда напълно. Но той вътре беше ядосан, не си говореше с никого, когато го предлагаме ", отсича някогашния на Емануела. За спечелилия в " Игри на волята " Иван Рълев е безапелационен, че е доста добър човек, същите думи споделя и за Момчил. Освен с тях съвсем всеки ден се чува и с Румен Радев. " Те ми останаха доста близки ", безапелационен е той, написа HotNews.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР