Мартин Николов-Елвиса посети кастинга за бъдещи участници в новия сезон

...
Мартин Николов-Елвиса посети кастинга за бъдещи участници в новия сезон
Коментари Харесай

Елвиса се връща в Игри на волята?

Мартин Николов-Елвиса посети кастинга за бъдещи участници в новия сезон на " Игри на волята ", сякаш с цел да поддържа собствен прочут, явил се за присъединяване в конкуренцията.

" Фифо приготвяше и мен за Игрите и взех решение да дойда да видя новите лъвчета. Бих взел участие още веднъж в надпреварата, тъй като остава мемоари за цялостен живот “, показа Елвиса и прикани хората да се записват за риалитито, тъй като е неповторимо прекарване. Кастингът за сезон 6 на “Игри на волята " към този момент е отворен. Част от участниците към този момент са известни, откакто завоюваха кастинг борбите си на Арената на най-вълнуващия формат.

Лефтеров също участва на кастинга, с цел да види по думите му " новите машини “, които мерят сили, с цел да се включат в идния шести сезон на " Игри на волята “.

" Новите участници са все по-добри и готови. Гледат предходните сезони и са насочени за това какво ги чака. Но когато пристигна моментът за кастинга и стъпиш на Арената, нещата постоянно наподобяват по различен метод. Колкото и да е квалифициран човек, когато пристигна кастинга, се стяга. Надявам се да покажат цялостния си капацитет “, споделя Лефтеров и добавя, че е научил значими уроци във формата, написа HotNews.

" Ето, че години по-късно тримата с Фифо и Чакалов още веднъж сме дружно и сме си близки. Най-важното, което можеш да вземеш от " Игри на волята “, с изключение на страстта, са другарствата с хора, на които можеш да разчиташ. Животът ни се е трансформирал дотолкоз, че сме по-разпознаваеми. По-отговорни сме като държание пред обществото и се стремим да даваме добър образец. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР