Мартин Карбовски се обърна към председателя на парламента Цвета Караянчева

...
Мартин Карбовски се обърна към председателя на парламента Цвета Караянчева
Коментари Харесай

Карбовски към Караянчева: Вие сте самозабравил се човек с диагноза

Мартин Карбовски се обърна към ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева с писмо във връзка, че хората, които стачкуват против Бойко Борисов, след това се качват на метрото, направено от него и се прибират у дома. Ето какво съобщи журналистът: 
Госпожо Председател - чух, че в случай че не ни харесва вашия ББ, желаете да вървим пешком. Пеша, по неговото метро, настрана от неговите автомагистрали. Госпожо, Вие сте глупак, самозабравил се човек с диагноза.
 Карбовски: Скъпи доктори, не позволявайте да се влиза в медицина без изпити Карбовски: Скъпи доктори, не позволявайте да се влиза в медицина без изпити
Телевизионният водещ Мартин Карбовски написа в страницата на предаването си във Фейсбук: " Скъпи на сърцето ми лекари, доценти и профе...
Искаме от Вас да си махнете задника от стола, на който седите в Партийния дом. Аз го платих.
Ремонта на покрива - също, знам още няколко данъкоплатеца, които заплатиха за него. След като станете от стола, бъдете общителна да върнете служебния Мерцедес - него го заплати Иван, мой другар.
Охраната, която пази вашия гъз я заплати една здравна сестра.
Ремонтът на колата след вашата закачлива злополука я заплати съседът ми, а прическите ви ги заплаща един миньор. Заплатата ви, госпожо, я заплащат в една будка за вестници, оказва помощ им близката баничарница. 
 Карбовски: По-голям проблем от всяка тирания е любовта на българина към сатрапа Карбовски: По-голям проблем от всяка тирания е любовта на българина към сатрапа
По-голям проблем от всяка тирания е любовта на българина към сатрапа. Това сподели пред БНР журналистът Мартин Карбовски в коментар на о...
Кое не ви е ясно в тази симетричност “ваше - наше ”, кое?!
Онова, които не сме ви дали е часовика ви - него си го взехте от един предприемач, който ви ненавижда. Безплатен е единствено прякорът ви, за разлика от бензина, дотираната ви храна, секретарките ви и санитарните материали - имаме запитване от един сътрудник кой заплаща за формалните дамски превръзки на политиците, тук сме комплицирани. Объркани сме от безкрайната безочливост на властоседенето ви, от неналичието на етична ориентировка и простата логичност какво ви дадохме ние и какво получихме в подмяна. Пак упорствам - учтиво, върнете ми стола и звънеца с които се заиграхте към този момент дълго в Народното събрание - за доста по-малко глупави думи са си отивали титани на мисълта в политиката и обществото.
Вие не сте подобен исполин, вие сте просто неприятен прислужник и клакьор на нападателната незначителност, която тъкмо в Град Лом реши да се хвали с достижения. Излезте от екзалтираното чувство за престол и ми върнете стола. Настояваме!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР