Мартин Карбовски, Лентата.ком, снимка БулфотоКъде ли сте?Как се чувства един

...
Мартин Карбовски, Лентата.ком, снимка БулфотоКъде ли сте?Как се чувства един
Коментари Харесай

Карбовски: Как сте, г-н Борисов? Нацията има време, ще изчака да слезете от тигъра. Но вие колко време имате?

Мартин Карбовски, Лентата.ком, фотография Булфото

Къде ли сте?

Как се усеща един постоянно прав в себе си човек? Хората ви търсят, с цел да ви смъкват от власт и даже за възмездие.

Аз бих ви потърсил за няколко въпроса.
Примерно - къде сте?

Помните ли времето, когато започнахте да си избирате при кой публицист да ходите? Тогава не бяхте прав. И през днешния ден това извращение, да си избирате въпросите и публицистите стигна до кресчендото, че Вашият пиар определяше последните дни кой началник на болница къде да върви.

Медийният комфорт убива децата си.

Днес ще ви ругаят, ще ви наскърбяват, аз ще ви приказвам на Вие, с цел да не е като преди, с цел да не съм като другите.

Помните ли времето, когато отказахте за пръв път конференция на избори?
Нарушихте всички политически и медийни ритуали. Решихте, че може да се ръководи от джип, като полеви пълководец на муджахидините.
Разговорът, политическият диалог от понятен език се трансформира в кървава кърджалийска примес от мръщене, закани, директни нелепости и циничност.

Опростачването не е напредък, то е единствено за вицовете.

Помните ли времето, когато всички ви щадяха, та до дните на златното шкафче? Това време и тази прошка ще се учи в учебниците по народопсихология.
Колко можеха още хората да ви щадят? Та вие даже не отрекохте спалнята и шкафчето, а като циганче казахте първото, което ви хрумна. Имахте до момента шанс да управлявате толкоз дълго, толкоз комплициран народ, просто с хрумвания пред камера. Друг не би съумял.

И финален въпрос - мислите ли още, че Вие сте исполин на политическия живот у нас и като всеки исполин не сте оценен в личното си село?

Не ми отговаряйте. На мен ми стига да виждам Свлачището, което оттук насетне ще ви провеждат “най-преданите ”, перфидните и наведените, на чиито лица дори се отрази животът в подмазване и мерене на физономии.

Краят на един деспот зависи единствено от способността му да чува неща, които не харесва.
Вие затворихте всяка врата пред нормалността в политиката, стигнахте кресчендо в диалога с всяка съпротива, счупихте ритуали и знаци, като знаме, хвърлено при дървата за горене.

Това нямаше по какъв начин да продължи. Или има?

Доколкото познавам нацията, която управлявате - има дребна опция да продължава.

Но вечно?

Последен въпрос - какъв брой трае съгласно Вас вечно?
Нацията има време, може да чака още дълго да слезете от тигъра (цитирам сестра Ви, докторката).

Но вие какъв брой време имате?



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР