Мартин Камбуров ще изведе отбора на Берое срещу Левски на

...
Мартин Камбуров ще изведе отбора на Берое срещу Левски на
Коментари Харесай

Камбуров: Вкарвал съм доста на Герена, с Левски и ЦСКА всеки трябва да се съобразява

Мартин Камбуров ще изведе тима на Берое против Левски на стадион "Георги Аспарухов " в неделя от 17.30 часа в първи мач от плейофната фаза на шампионата.

Старозагорци откриха място в Първа шестица, а Камбуров гони своя гол №200 в родния хайлайф.

"Сега почват хубавите мачове, оспорвани, с конспирация. Надявам се в този първи мач с Левски да създадем позитивен резултат. 0:0 не беше неприятно като резултат в предходния ни мач там, само че ще се постараем за повече, да вкараме гол. Играл съм много мачове на Герена, вкарвал съм много голове, " съобщи Камбуров в изявление за Дарик радио.

"Доста са били приятните моменти на Герена, имал съм и неприятни, само че позитивните са повече съгласно мен. С Локо София направихме един страховит поврат и вкарах, и с Локо Пловдив също, " напомни си още нападателят.

Какво значат 198 гола в българския хайлайф? "Аз знам какво значи това нещо. И всички свързани с футбола знаят. Има и критици, които се пробват да го омаловажат, само че няма по какъв начин да го реализиран. За мен не е действителна цел да пъдя върха на Петър Жеков, тъй като трябвада играя още 5 години. Но действителното е да доближи 200 гола, поради и че не съм играл 5-6 години в България. "

"Не съм мечтал и не върша сметки. Къде ще се случи, на кой стадион - Божа работа, " отговори Камбуров за това къде би желал да падне този гол №200.

"Смело мога да настоявам, че съм легенда на Локомотив Пловдив, хората ме почитат и обичат. Затова нямаше по какъв начин да се веселя толкоз, когато вкарам против тях. Не съм се радвал, просто одобрих обикновено гола си, " продължи ветеранът.

"В Стара Загора е доста професионално всичко, оставени са хората да работят. Така би трябвало да бъде. Ще остана и следващата година в Стара Загора, " разяснява той за новия си контракт с Берое.

"Постигнахме първата си цел - влизане в шестицата. Но никой няма да желае да приключи шести. Дай Боже да станем и трети, само че всичко зависи от нас, " добави Камбуров.

За неделното посещение на Левски, той приключи: "Кой каквото и да приказва за Левски и ЦСКА, те са грандовете на българския футбол. Затова всеки би трябвало да се преценява с Левски, изключително на Герена. Ние ще се съобразим, само че ще се борим за своите си цели, за успеха. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР