Мартин Георгиев, по прякор Кабуто, е наркоман и заедно с

...
Мартин Георгиев, по прякор Кабуто, е наркоман и заедно с
Коментари Харесай

Ето какви неща стават в пловдивския затвор!

" Мартин Георгиев, по прякор Кабуто, е наркоман и дружно с Калоян Алексиев влязоха в килията и започнаха да ми дърпат телефона. Те крадат и от други, с цел да продават телефоните за опиати ". Така потърпевшият Калин Витанов разказа по какъв начин на 4 февруари тази година Мартин и Калоян са му откраднали телефона в затворническата килия, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Витанов, който излежава четиригодишна присъда за сводничество, бе разпитан по делото против Мартин и Калоян. Той твърди, че е " купил " телефона " HTC " против 40 кутии цигари от различен пандизчия - Тошо, който е изместен в пазарджишкия затвор. 

Срещу тях е повдигнато обвиняване, че на 4.02.2018 година в Пловдив, на територията на килия в пандиза, в съучастничество като причинители, откакто са били осъждани за тежко съзнателно закононарушение на отнемане от независимост не по-малко от една година, осъществяването на което не е отсрочено по член 66 от Наказателен кодекс, а за Калоян и откакто е бил осъждан 22 пъти на отнемане от независимост за умишлени закононарушения от общ темперамент, като най-малко за едно от тях осъществяването не е отсрочено по член 66 от Наказателен кодекс,  са лишили непознати движими движимости – мъжки ръчен часовник на стойност 10 лв. и мобилен телефон, марка " НТС “, на стойност 40 лв., или всичко на обща стойност 50 лв., от владението на Калин, с желание незаконно да ги присвоят, като са използвали за това мощ – закононарушение по член 199 ал.1 т.4 вр. член 198 ал.1 вр. член 29 ал.1 б. " А “, а за Калоян А. и б. " Б “, вр. член 20 ал.2 вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР