Мартин Божанов-Нотариуса е бил нещо като посредник между хората с

...
Мартин Божанов-Нотариуса е бил нещо като посредник между хората с
Коментари Харесай

Журналист: Нотариуса е бил посредник между хората с много власт и тези с много пари

Мартин Божанов-Нотариуса е бил нещо като медиатор сред хората с доста власт и тези с доста пари. Лица като него имат връзки на всички места и имат толкоз доста информация, че в един миг може да се окажат непотребни. Неговата персона е сходна на тази на Петьо Еврото – някогашният следовател, забъркан в няколко истории за въздействие върху правосъдната система. Той изчезна преди месеци, макар че против него започнаха следствия. Мартин Божанов също е разследван, само че няма обвинявания. Това сподели журналистът от " 24 часа " Кирил Борисов пред " Нова нюз ".

Той уточни, че в службите има доста информация за Нотариуса. Журналистът изясни, че брачната половинка му е била чиновник в ГДБОП, съдружникът му е някогашен арбитър, сътрудникът му е някогашен чиновник на ГДБОП и ДАНС и живеел с жена, която е арбитър и някогашен прокурор. Борисов уточни още, че Божанов е оголен от Антикорупционния фонд, който е неправителствена организация.

" Явно не се е страхувал за живота си, защото е ходел без защита ", сподели още журналистът.

Той изясни, че делото " Крашевски " е доста остаряло и визира някогашния нотариус Слави Крашевски. Стига до Върховен касационен съд и внезапно изчева. Водило се е следствие за кражбата на документите и упрекнат е бил Мартин Божанов. Не е ясно обаче какво се е случило с делото по-нататък.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР