Мартениците и тази година ще бъдат повлияни от актуалните музикални

...
Мартениците и тази година ще бъдат повлияни от актуалните музикални
Коментари Харесай

„Шушана” стана хит и на пазара за мартеници

Мартениците и тази година ще бъдат повлияни от настоящите музикални шлагери. След като предходната година превзеха всички нощни заведения и чалготеки, тази година „ Шушана ” и „ Кекс ” се появяват като надпис на мартеници.

Червено-бели знаци „ Шушана ” и „ Кекс ” са измежду най-поръчваните. Това разкри пред Дарик Стоил Георгиев, съсобственик на профилиран уебсайт за продажба на мартеници, който предлага продуктите и с надпис по поръчка. Моделът „ Шушана ” се харчи като топъл самун и от него към този момент има продадени над 1000 бройки. Освен това не става въпрос за единични поръчки, а тотална вълна, изясни предприемачът от Варна.

Гривните с надпис „ Левски ”, „ ЦСКА ” и „ Лудогорец ” са най-поръчвани измежду мартениците на футболна тема. Сред европейските грандове най-предпочитани пък са „ Барселона ”, „ Реал Мадрид ” и британските клубове. Съвсем естествено имената на най-популярните футболни звезди Меси и Роналдо също красят българските пролетни знаци.

Сред новостите на пазара за мартеници тази година са ароматизатори и магнити в алено и бяло, както и шансове за кафе с Баба Марта. Вече се оферират и корпоративни мартеници, с цел да могат компании да разпространяват логото си посредством една от най-хубавите български обичаи.

За Стоил Георгиев и колегата му традицията е по-скоро бизнес, с който се занимават от 10 години. Започват още като студенти с капитал от 400 лв. и една сергия за мартеници. Днес оферират над 1000 разнообразни типове на признака на Баба Марта. Някои мартеници се създават от машини, други – ръчно. Поръчки имат даже от чужбина, а измежду чужденците в България традицията се уважава най-вече от англичаните.

Според това по какъв начин купуват мартеници, българите са два типа. Едните купуват без доста да гледат и в последния миг. Другият тип клиенти дълго преглеждат и купуват нещо, което е забавно и ексцентрично. Прави усещане, че дамите са по-активни и купуват повече, а мъжете – в последния миг и каквото има. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР