Марта Вачкова отслабна сериозно през лятото, призна самата тя в

...
Марта Вачкова отслабна сериозно през лятото, призна самата тя в
Коментари Харесай

Марта Вачкова разкри как е свалила 15 кг


Марта Вачкова отслабна съществено през лятото, призна самата тя в изявление за „ Преди обед ”.

Промяната на килограмите й видяха и феновете, които не стопираха да й вършат похвали във Facebook страницата на предаването.

Звездата от „ Откраднат живот ” разкри и тайната си – когато усеща апетит, бързо помирисва банан и или ябълка и стърженето в корема се успокоява.

Другата й загадка е любовта към синия цвят, в който избира да се облича.

Според учени той намалявал апетита и заради това неотдавна актрисата яде в сини чинии на синя завивка.

Вачкова, която очевидно е свалила най-малко 15 кила, продължава да има основна роля в сериала „ Откраднат живот ”. /lekuvai.org

 

Ето и детайлности: 

Звездата от „ Каналето ” и сериала „ Откраднат живот ” съблюдава така наречен воинска диета. Съгласно нея, тя кара по 16 часа единствено на вода, а през останалите 8 хапва съвсем всичко. Принципът е да се яде единствено вечер, каквото искаш, само че въпреки всичко не до спукване. През деня обаче е цялостен глад – одобряват се само вода, чай и кафе. За 2 месеца през лятото Марта е свалила към 15 кила, в този момент продължава да слабее, само че малко по-бавно. Резултатът е слисващ. „ Често започвах нискокалорични диети, само че свалях малко, бързо се предавах и всичко се връщаше двойно. Сега с воинската диета е доста елементарно, тъй като ме крепи мисълта, че след избран час ще мога да хапна порция паста примерно ”, споделила Вачкова пред приятелки. В последните месеци тя е в отлична кондиция. Станала е в пъти по-елегантна и ефирна, а усмивката не слиза от лицето й. Марта споделила пред сътрудниците си от „ Откраднат живот ”, че новата диета е съвършена. Не се постанова нито да гладуваш, нито да се подлагаш на тежки хирургически процедури. Всичко е обвързвано с метода на хранене, порциите се одобряват в избран час. Щерката на Григор Вачков засилвала резултата, като заран на гладно правела къса гимнастика за положително кръвообращение и горене на калории. 

Принципът е елементарен за научаване, само че нетрадиционен. Главното е, че трябва да консумирате храната един път на ден, освен това вечерта, което опонира на всички до в този момент известни правила. Периодът на апетит при напредналите стига до 20-22 часа. Продължителността зависи основно от самостоятелната акомодация на организма. При някои хора става по-лесно, в сравнение с при други. В този интервал може да се одобряват доста течности – кофеинови питиета, вода, сокове от пресни плодове и така нататък В краен случай на апетит, Марта хапва някой дребен плод, само че не банан./ Блиц

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР