Марта Вачкова, която е сред най-известните нудисти у нас, ще

...
Марта Вачкова, която е сред най-известните нудисти у нас, ще
Коментари Харесай

Марта Вачкова се разхвърля и на сцената

Марта Вачкова, която е измежду най-известните нудисти у нас , ще се разсъблече и на сцената, разбра HotArena .

Това е по искане на режисьора Юрий Дачев, който слага пиесата на Уди Алън " Секскомедия в лятна нощ " в хасковския трагичен спектакъл. На 27 февруари ще могат да я видят и софийските й фенове в Младежкия спектакъл. 

Марта Вачкова е гост-актьор в постановката , дружно с проф. Атанас Атанасов. Двамата са фамилна двойка, въвлечени в непредвидени събития от техните посетители. Останалите функции са поверени на артисти от локалната натрупа.

В един миг цялата компания се оказва без облекла на сцената, само че сценографката Радина Близнакова се е погрижила нищо интимно да не стане притежание на феновете и е покрила актьорите с цветя. 

Пиесата на Уди Алън е мигане към " Сън в лятна нощ " на Шекспир и кино лентата на Бергман " Усмивки от една лятна нощ ". Текстът е и печален, и комичен и в него се виждат елементарните хора със своите недостатъци, само че все пак безпределно симпатични. 

Именно това е и основната дума за спектакъла, уверен е Юрий Дачев. " Убеден съм, че положителната комедия буди размисъл и води към куп други препратки за това какво сме, какво крием, какво ни боли. Текстовете на Уди Алън са тъкмо такива - и смешни, и тъжни и дребните хора се познават в тях. ", споделя постановчикът.

Той е направил по този начин, че персонажите на сцената също да наподобяват симпатични, макар своите изневери и лутания, предават от Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР